Locaţie: Ghetou Detinator Steam: Da Arma: Cutter Harta: de_dustyaztec Mod CS preferat: DR* Gen Muzica: Trance Echipa: aiurea Film: it's all gone pete tong
Re: Pariurile lui Fr3aKa
Cel mai tare Fr3aka...baga 10 lei si ies 22....baga 3 iese 7...
Buna buna rau
Nu te lua dupa cote....ca astia pun niste cote sa te duca in eroare pe tine....ca iti baga de exemplu la un meci echipa 1 cota de 1.30 si echipa 2 cota de 15....ca tu sa o pui pe aia de 1.30....eu am pus niste cote de 15 la pocneala si au iesit
Deci stai si urmareste campionatele...uita-te pe clasamente....analizeaza cu ce jucatori joaca echipa....E grele si cu pariurile astea
Vezi ca sambata si duminica sunt niste cote smechere...exemplu: echipa 1-cota 2.30 echipa 2 cota 2.50....bagi 5 meciuri denastea pui 10 lei si iti revii la stare
Ce sa zic de mine ca am bagat odata un pariu vreo 5 meciuri....am pus 1 leu si aveam castig 1 leu si 80 de bani....ahahahaaaaaaaaaaaaa....si il pierdusem si pe ala
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum