Locaţie: Ghetou Detinator Steam: Da Arma: Cutter Harta: de_dustyaztec Mod CS preferat: DR* Gen Muzica: Trance Echipa: aiurea Film: it's all gone pete tong
Re: Pariuri sportive !
Ce le-a prins nebunu ))
La ce casa de pariuri bagi?....bag si eu biletele tale de-acu ))
Locaţie: constanta Detinator Steam: Da Arma: toate Harta: de_inferno Gen Muzica: Dance Echipa: rapid bucuresti Film: gladiatorul/codul lui davinci
akm am vazut postul asta...esti de-al meu inseamna...am bagat azi 2 bilete la stanley...unul cu meciuri de azi(11.01.2010) si unul cu meciuri dupa 12,13,14.01.2010...le joc sistem o sa postez maine biletele ...
Am pierdut aseara 120 lei la Empoli - Torino am pus TG3+ si a iesit 0-0 ... :-< si ce cote am prins 3 lei miza. Hf pe astazi celor care pun, voi posta imediat ce ma intorc de la agentie.
_________________ Cum ?! Cocalar ?! Zi-i sa intre !
Detinator Steam: Da Arma: Ak47,M4a1 Harta: Muuuuulte Mod CS preferat: Surf,JailBrack Gen Muzica: Rap Echipa: Steaua Film: Cele de comedie ( sunt multe )
Esti tarem a bravo
_________________ Nu am semnatura , doar un text pe care tu acuma il citesti !
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum